Handelsbetingelser

Oversigt:

Generelle oplysninger

Juridisk navn: W&B A/S
CVR-nr.: 27702937
Adresse: Rønnevangsalle 8, 3400 Hillerød
E-mailadresse: info@wineandbarrels.com
Telefonnummer: 71 99 33 44

 

Persondatapolitik

Wineandbarrels har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr., og mailadresse.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Wineandbarrels A/S og opbevares i fem år jf. Bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske, hvilke varer, der er i indkøbsvognen, når du handler online hos wineandbarrels A/S. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.wineandbarrels.com er Jakob Dau.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til Jakob på: jakob@wineandbarrels.com.

Når du benytter Wineandbarrels.com, accepterer du, at vi benytter cookies. Vi benytter cookies til at holde styr på dine valg (fx hvilke varer der placeres i indkøbskurven). Derudover benytter vi cookies til at kunne målrette reklamer på eksterne platforme til dig. 

Bestilling

Købsguide trin-for-trin:

Find den ønskede vare.

Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Læg i kurv".

Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. 'Opdater kurv', hvis du vil se prisen efter ændringerne.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder "Gå til kassen".

På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Klik "Fortsæt".

Bekræft ordre - opsamling af bestilling og de data, du har indtastet.

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på "Afslut køb". Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den mail, du har opgivet under kundeoplysninger.

Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Betaling

Wineandbarrels A/S modtager betaling med MobilePay Online, Dankort/VISA-Dankort eller Mastercard, Eurocard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der er ingen betalingsgebyr på Dankort/VISA-Dankort og VISA Electron (danske kort).

Der opkræves kortgebyr for Mastercard, Eurocard, Maestro, Visa, Visa Electron (udenlandske kort), JCB og American Express. kort jf. disses takster: 1,95% af omsætningen (minimum 1,95 kroner pr. transaktion).

Wineandbarrels A/S krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS/NETS.

 

Du kan også betale ved at overføre til vores konto i Danske Bank: 3409-00802395 med angivelse af ordrenr. Denne betalingsmetode er ikke omfattet af indsigelsesordningen.

 

Wineandbarrels A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.

Levering

Varerne afsendes normalt samme dag, hvis de er på lager, og bestilles senest kl. 12.00. Den konkrete leveringstid angives på den enkelte vare på webshoppen, og er med udgangspunkt i en bestilling senest kl. 12.00. Bestiller du efter kl. 12.00 afsendes varen den efterfølgende hverdag. Er varen ikke på lager i Danmark, vil der normalt være en leveringstid på 3-4 uger. Vi sender altid en mail om forventet leveringstid når vi kender denne.

Wineandbarrels A/S sørger for levering med Vognmand, GLS eller DHL, hvis du ikke har ønsket at afhente din bestilling. Leveringsprisen starter fra 69,00 DKK, men er gratis til kantsten, når du køber et vinkøleskab*. 

Når der leveres til hjemmeadressen, og du har angivet hvor pakken må stilles, overgår risikoen til dig, når pakken leveres. Når du angiver, hvor pakken må placeres ved hjemmelevering, er det vigtigt, at vognmanden frit kan komme til med en alm. palleløfter.

*Brofaste øer

Prisen på levering er kun gældende for brofaste øer i Danmark. Bor du ikke på en brofast ø, sender vi gerne et tilbud på levering.

 

Vedr. genkørsel

Er der ikke nogen på leveringsadressen til at modtage varen, og har du ikke indgået aftale om at varen må stilles, vil vognmanden tage varen med retur og forsøge levering med en genkørsel. Nægter du modtagelse for at få leveret på et andet tidspunkt uden at indgå aftale med Wineandbarrels herom, vil der også være tale om en genkørsel. Prisen for en genkørsel er 250 kr. 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som erhvervsdrivende, har du 12 måneders reklamationsret fra den oprindelige fakturadato. Det er op til Wineandbarrels at beslutte, om reklamationen udbedres ved reparation, ombytning eller ved at hæve købet. Ombytning eller reparation medfører ikke ny reklamationsperiode Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Wineandbarrels A/S mail: info@wineandbarrels.com Tlf. +45 71 99 33 44

 

Varen sendes til:

Wineandbarrels A/S
Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken, fx kopi af ordrebekræftelsen/forudgående korrespondance samt reg. nr. og kontonr. til den bankkonto, hvortil refusion kan foregå.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Som erhvervsdrivende har du ikke fortrydelsesret på køb hos Wineandbarrels A/S.

 

Erstatningsansvar

Parterne er erstatningspligtige efter dansk rets almindelige regler.

Wineandbarrels er ikke ansvarlig for følgende former for tab:

  • Driftstab eller indirekte tab.
  • Kundens lønudgifter til eget personale og eksterne omkostninger.
  • Kundens udgifter til ekstern konsulentassistance og rådgiverassistance.
  • Kundens tab af fortjeneste og/eller goodwill.