Wineandbarrels A/S

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

71 99 33 44
info@wineandbarrels.se
CVR nr.: DK-27702937

 

Bank:
Nordea Bank Konto: 21919029475072
Swift: NDEADKKK
IBAN: DK1720009029475072

 

 

 

 

Lager og afhentning:

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

Når du har bestilt til afhentning, skal du afhente på vores lager, medmindre du specifikt har bedt om afhentning i butikken.
Lageret har åbent alle hverdage fra 8-16.00, og har indgang i porten, hvor der står Lindstrøm Lager.

 

Vi sender en mail når varen er klar til afhentning.

Butikken / showroomet har fast åbent:

Mandag til fredag fra 10.00 til 17.30.
Lørdag fra 10.00 til 14.00
(undtaget helligdage)

Telefon 71 99 33 44

Starten på wineandbarrels

Wineandbarrels blev grundlagt i 2008 efter, at indehaver Jakob Dau havde rejst rundt i Europa for at finde leverandører af vinfade til hans nyanlagte vingård på Langeland. På sin tur fandt han to bødkerier i henholdsvis Frankrig og Ungarn, som begge producerer håndlavede vinfade efter stolte håndværkstraditioner. En importvirksomhed så dagens lys, da efterspørgslen efter vintønder var, og er, ganske stor.

De følgende år er forretningen blevet udvidet betydeligt med et stort sortiment i inventar til opbevaring af vin, møbler, vinkøleskabe, vinglas og andet tilbehør til vin. Kort sagt: Alt det lækre til din vin.

Med base i Hillerød nord for København er wineandbarrels.com i dag en af Skandinaviens største leverandører af udstyr til opbevaring af vin samt vintilbehør generelt.

Forhandler og producent

Wineandbarrels producerer selv en række produkter på fabrikker rundt omkring i verden, og er distributør af nogle af Europas mest anerkendte producenter indenfor vinkøleskabe, vinreoler, møbler, vinglas, vintilbehør og vintønder. Produkterne sælges direkte til slutbrugere og via en række forhandlere og distributører.

Wineandbarrels er desuden forhandler af produkter fra en lang række anderkendte producenter som Spiegelau, Coravin, Xi Wine SystemsVestfrost, EuroCave, ArteVino, Liebherr og IP Industries.

Indretning af vinkælder

Firmaets speciale er indretning af vinrum og vinkældre, og det sker ofte ved hjælp af egne fagspecialister såsom indretningskonsulent, møbeldesigner og møbelsnedker.

Wineandbarrels påtager sig opgaven hele vejen fra design og indretningsforslag til levering af et komplet færdigmonteret vinrum.

Om indehaver Jakob Dau

Jakob har en stor interesse for vin og vinfremstilling.

Det har bragt ham vidt omkring i verden, og han har gennem årene skabt sig et betydeligt netværk blandt vinproducenter og ikke mindst producenter af udstyr til vinopbevaring, vinmøbler og tilbehør til vin.