September måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

September måneds udvalgte showcase

September måneds udvalgte showcase – en elegant tilføjelse til køkkenet

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

 

Kunden: Privat

Produkt: Pevino Majestic vinkøleskab  

Flaskekapacitet: 39 flasker

Location: København Ø

Lasses indbyggede vinkøleskab - en elegant tilføjelse til køkkenet

Indretningen bag vinkøleskabet begyndte, da Lasse flyttede ind i sit nye hjem på Østerbro i København. Før havde han aldrig tænkt på, at han skulle have et vinkøleskab, da vin for ham ’bare’ er noget man drikker og ikke opbevarer. Men da den tidligere ejer havde haft et vinkøleskab stående i køkkenet (om end en noget større udgave), så var ideen plantet og den tog hurtigt form. 


Derfor begyndte Lasse at udforske muligheden for et mindre vinkøleskab, der kunne passe bedre til husstandens behov. 


Efter at have rådført sig med eksperter hos Wineandbarrels, besluttede Lasse sig for et indbygget vinkøleskab fra Pevino, der samtidig skulle tilføre mere egetræ til det ellers mørke køkken. 


Løsningen i køkkenet blev designet og bygget af en snedker, så intet blev overladt til tilfældighederne og vinkøleskabet fik en helt central placering i det store køkkenalrum i lejligheden. 


Pevino Majestic har smukke udtrækshylder i lyst bøgetræ og en sort glasfront.  ’’Designet var bare ret lækkert.’’ Udtaler Lasse med et smil. De 39 flasker som vinskabet rummer, er et perfekt flaskeantal, og de 2 zoner gør, at der altid er serveringsklar vin hvad enten Lasse byder på champagne, hvidvin eller rødvin.  
’’Vi ønskede ikke blot et vinkøleskab, der var funktionelt, men også æstetisk tiltalende’’ supplerer Lasse. Derfor var valget af vinkøleskabet af afgørende betydning.

 

Men det stopper ikke her. Vinkøleskabet fra Pevino har også flot LED belysning, med mulighed for farvevalg i vinskabet. I begyndelsen brugte Lasse det hvide lys, men nu: "er jeg glad for den dæmpede orange, der giver et fint varmt lys og tilføjer en hyggelig stemning til vores køkken." Uddyber Lasse. 


Pevino Majestic tilhører premiumsegmentet og har ydermere et meget lavt støjniveau der netop gør det anvendeligt i et køkken eller i en stue. 

Således blev det indbyggede vinkøleskab ikke blot en praktisk tilføjelse til Lasses nye hjem, men også et smukt designelement, der passer perfekt ind i køkkenet. 

 

Skal vi også hjælpe dig med at finde vinkøleskabet til dit hjem? Kontakt os endelig, så tager vi en snak

 

Pevino vinkøleskab

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør