November måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

November måneds udvalgte showcase

November måneds udvalgte showcase - en vinoase

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder en præmie til en værdi af 10.000 kr.

 

Kunden: Privat

Moduler: Caverack vinreoler i brændt fyrretræ

Flaskekapacitet: ca. 1300 flasker

Location: Storkøbenhavn

En elegant vinoase med Caverack

At forvandle et forhenværende soveværelse til en eksklusiv vinkælder kræver både flair og passion for vin. Hos Susanne og Peter blev denne drøm til virkelighed, da de skabte deres vinrum ved hjælp af det imponerende Caverack-design fra Wineandbarrels. Der er kælet for detaljen i dette unikke vinrum, der ikke kun er et praktisk lagersted, men også et sted for æstetik og oplevelse.
 

Skønhed i brændt fyrretræ

Vinrummet er bygget med moduler fra Caverack i brændt fyrretræ. Denne detalje skaber en varm og indbydende atmosfære. Den flotte glød spiller elegant sammen med de mørkegrå vægge, der tilføjer dybde og raffinement til rummet. Kølesystemet er malet i samme grå nuance som væggene. 

Plads til passion

Susanne og Peter ønskede oprindeligt blot plads til så mange flasker som muligt, men med rådgivning fra Wineandbarrels blev der også skabt plads til showhylder. Disse hylder lader etiketterne vende udad, hvilket giver mulighed for en visuel rejse gennem deres imponerende samling. Udtrækshylder blev også implementeret for at præsentere flaskerne på en stilfuld måde. ’’Vi er rigtig glade for præsentationshylderne, selvom vi allerede godt kunne bruge mere plads’’ tilføjer Susanne med et smil.  
Vinrummet afspejler Susanne og Peters kærlighed til vin, især deres forkærlighed for franske vine og champagne.
 

Multisensorisk oplevelse

For at skabe den perfekte atmosfære er vinrummet udstyret med et imponerende glasparti, ud mod en ’slyngelstue’. Her inviteres gæster ind før middagen for at nyde et glas champagne og samtidig nyde udsigten til det imponerende vinrum. Philips Hue-pærer i loftet giver mulighed for justerbart lys i forskellige farver, og skaber herved en fantastisk visuel oplevelse.  Vinrummet er monteret med solide låse, så husets teenager ikke holder ’fredagsbar’ i rummet.  
’’Vi er virkelig tilfredse med vores smukke vinrum, der både fungerer godt funktionelt og visuelt’’ fortæller Susanne. 
Susanne og Peters vinrum er ikke bare et sted at opbevare vin, det er en hyldest til deres passion og smag. Skabt med omhu og opmærksomhed på detaljer, er vinrummet ikke bare lukket om sig selv, men også en oase man kan beundre udefra.

Skal vi også hjælpe dig med dit nye drømme vinrum, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak om ideer og muligheder. 
 


Find inspiration til dit vinrum her. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør