En julegaveguide til vinentusiasten

Oprettet d.

En julegaveguide til vinentusiasten

Giv en perfekt vinoplevelse – en julegaveguide til vinentusiasten

Julen nærmer sig, og hos Wineandbarrels glæder vi os til at dele den perfekte vinoplevelse med dig og dine nærmeste. Vores passion for vin og vinudstyr er dybt forankret, og vi har sammensat en julegaveguide, der vil glæde enhver vinentusiast i din kreds. Lad os hjælpe dig med at finde den ideelle gave, der fuldender vinoplevelsen til den rigtige pris!

 

Proptrækkere i alle prisklasser

Ingen vinoplevelse er fuldendt uden den rette proptrækker. Her finder du vores udvalg af forskellige typer proptrækkere, der tjener samme formål, men løser opgaven på forskellige måder. Vores udvalg omfatter håndplukkede proptrækkere af høj kvalitet. Giv en gave, der åbner døren til en verden af smag.


Se vores udvalg af proptrækkere.

 

Coravin – smag på din vin

Giv en uforglemmelig gave med Coravin Timeless Three+. Denne luksus-vinoplevelse er en innovativ løsning, der tillader dig at smage på din yndlingsvin uden at skulle åbne hele flasken. Den bevarer vinens friskhed ved at undgå iltkontakt, så hver dråbe smager lige så godt som første gang. En perfekt gave til den nysgerrige vinelsker, der sætter pris på kvalitet.

Se vores udvalg af Coravin. 

 

Vakuumpumpe & prop – forlæng nydelsen


Forlæng nydelsen af din åbne vin med Airtender-sættet. Denne vakuumprop er den budgetvenlige udgave der bevarer vinens friskhed og smag op til 5 gange længere. Sættet er genanvendeligt, opvaskemaskinevenligt og en uundværlig ledsager for enhver vinelsker, der ønsker at bevare vinaromaen på optimal vis.

Se  vores udvalg af vakuumpumper.

 

Champagnekølere – når der skal være fest

Glem ikke det uundværlige til champagneelskeren – vores elegante isspande eller champagnekølere. En sublim tilføjelse til enhver festlig anledning, der holder din champagne perfekt kølig og klar til at blive nydt. Gør julegaven mindeværdig med et køligt touch til champagneelskeren i dit liv.

Se vores udvalg af champagnekølere.

 

Champagnesabler – skab et wauw øjeblik

Åbn champagnen med stil ved hjælp af vores elegante champagnesabler. Denne metode, skaber respekt og wauw øjeblikke for alle der ser på. Vores champagnesabler kombinerer æstetik med funktionalitet og er en perfekt accessories til enhver, der elsker at fejre med stil.

Se vores udvalg af champagnesabler.

 

Vinglas – skab magi i glasset


Køb de perfekte rødvinsglas | Wineandbarrels
Alle har brug for elegante vinglas, cocktailglas eller vandglas. Giv en gave, der bliver brugt og værdsat og lad dem nyde deres foretrukne dråber i stil og komfort. Skab magi i glasset med vores eksklusive vinglas som den perfekte gave til enhver lejlighed.

Se  vores udvalg af vinglas.

 


Duftsæt – bliv klog på vin


Forbedr din vinsmagning med Le Nez du Vin duftsæt! Dette sæt indeholder en eksklusiv samling af duftprøver designet til at træne sanser og forfine evnen til at identificere aromaer i vin. Den nødvendige ledsager til vineksperten, eller personen der gerne vil være det!

Se  vores udvalg af duftsæt.

Vinreoler – stil og funktionalitet


Udforsk Danmarks største udvalg af vinreoler der kombinerer stil og funktionalitet. Giv en gave, der ikke kun organiserer vinflaskerne, men også tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum.

Se  vores udvalg af vinreoler.

 

Lille vintønde – skab stemning


Gør gaveoplevelsen unik med vores 2 liters vintønde af fransk eg. Den er ristet på samme måde som større tønder og er derfor ideel til ægte fadlagring, men er også oplagt til at skabe stemning i vinrummet.

Se  vores udvalg af vintønder.

 


Vinpuslespil – hygge og sjov


Dyk ned i vinverdenen med vores mange forskellige vinpuslespil. Udforsk landets vigtigste vinregioner, druesorter og stjernebetegnelser, mens du nyder en sjov og lærerig oplevelse. Hvert køb støtter desuden træplantning og giver en donation til global adgang til rent drikkevand. Giv ikke bare et puslespil – giv viden og støt en god sag.

Se  vores udvalg af vinpuslespil.

 

Vinkunst – skønhed på væggen


Forkæl øjnene med kunstnerisk skønhed med vores unikke vin-kunstplakater, skabt med one-line teknik, der subtilt indfanger glæden ved et lækkert glas vin og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum. En ideel gave til den æstetiske vinelsker.

Se  vores udvalg af vinkunst.

 

Gavekort – en sikker vinder


Overrask din vinelskende ven med den ultimative gave – et gavekort til Wineandbarrels! Lad dem selv udforske vores omfattende udvalg af eksklusivt vintilbehør. Med et gavekort får de friheden til at vælge præcis, hvad der passer til deres individuelle smag og præferencer. Den perfekte gave til enhver vinentusiast!

Se gavekortet.

 

 

Rigtig festlig og vinøs glædelig jul - ønskes du af Wineandbarrels!

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør