December måneds udvalgte showcase

Oprettet d.

December måneds udvalgte showcase

December måneds udvalgte showcase - Victoria's Vino Wall Rack vinvæg

Hver måned udvælger vi månedens showcase. Det kan både være en vinkælder, et vinrum eller en lækker installation af et vinkøleskab.

ALLE KAN DELTAGE - Det eneste du skal gøre er, at sende et eller flere billeder af din installation (købt hos os), og så vil vi udvælge en vinder hver måned. 
Du sender billederne og deltager samtidig i konkurrencen på info@wineandbarrels.com.

Årets showcase vinder et luksus ophold på det sydfranske Château De Fontager inkl. middag og besøg på udvalgte vingårde. 

 

 

Kunden: Privat

Moduler: Vino Wall Rack i sortlakeret metal 

Flaskekapacitet: 72 flasker

Location: Skåne - Sverige

 

Victoria's Vino Wall Rack vinvæg

Når passionen for vin møder kunstnerisk design, skaber det en unik og eksklusiv vinoplevelse. Victoria har bygget et lille mesterværk inden for vinopbevaring i hendes køkkenalrum. 

 

Inspireret af sydlandsk atmosfære

Victoria har fundet inspiration til vinvæggen fra sydlandske vinbarer og vinerier, hvor atmosfæren er lige så vigtig som vinen. Denne følelse af luksus og charme satte hun sig for at integrere i sit eget hjem samtidig med, at hun gerne ville skabe et godt overblik over hendes vin, præcis ligesom på et vineri.
Hun ønskede at kunne sidde ved spisebordet og se på vinen som et kunstværk og sådan blev denne opbevaringsløsning skabt.

 
Eksklusiv dybde med indirekte lysskinner

For at fremhæve skønheden i vinreolerne fra Vino Wall Rack og de 72 flasker, den kan rumme, valgte Victoria at inkludere indirekte lysskinner. Disse skaber en subtil belysning, der tilføjer dybde og fremhæver hver enkelt flaske. Vinreolerne er desuden monteret på en bagvæg, der er skudt 4 cm længere ud end selve væggen, derved opnås i samspil med belysningen en ekstra dimension og dybdefølelse. 
For at fuldende oplevelsen er der monteret en stor glasdør foran reolen. Der er ikke indtænkt køl omkring vinvæggen, så derfor har Victorie 2 mindre vinkøleskabe fra Cavecool indbygget i køkkenet. 


I det ene Cavecool vinkøleskab opbevares rødvinene, som skal lagres sammen med de lidt dyrere flasker. I det andet vinkøleskab ligger hvidvin og bobler klar til servering. Vinvæggens udvalg af Spanske og franske vine er ’brugsvine’, som man kan snuppe ned fra hylden, når der kommer gæster eller på en kedelig mandag 😉 

Skål for kreativitet og elegance


Find inspiration til dit vinrum her. 

 


Kommentar(er) 2

  • johnna hansen
    johnna hansen

    Det vil jeg gerne vinde

    Svar

    • Nikoline
      Nikoline

      som kommentar til af johnna hansen

      Hej Johnna :-) Det forstår vi godt, det er også en lækker præmie der er på højkant. Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at sende os et billede af din vinopbevaringsløsning derhjemme. Det kan både være en vinreol, et vinkøleskab eller et vinrum. Så er du med i konkurrencen om årets showcase og et luksusophold på det sydfranske Château Fontager til en værdi af 10.000 kr. /Nikoline, Wineandbarrels

      Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør