Året der gik

Oprettet d.

Året der gik
Kære Læser,


Året går på hæld, og det er tid til at reflektere over de begivenheder, der har formet Wineandbarrels i løbet af 2023. Sikke et fantastisk år, det har været! Her et lille tilbageblik gennem årets højdepunkter og begivenheder.


Vi er begejstrede over, at vi i år har haft på den gode side af 1 million besøgende på vores hjemmeside. Vores showrooms i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland har også været et populært sted med mange tusinde besøgende, hvilket vidner om den store interesse og støtte, vi har modtaget fra vores dedikerede kunder i hele Europa. Vi skylder en stor og hjertelig tak til hver og en af jer, der lagde vejen forbi. 

I marts fejrede vi stolt vores 15-års fødselsdag, og vi ønskede at fejre denne milepæl sammen med jer alle. Festlighederne var fyldt med glæde, bobler og fantastiske tilbud. Det var en uforglemmelig måned, hvor vi kunne takke vores loyale og nye kunder for støtte gennem årene.

 

April blev indledt med en bemærkelsesværdig begivenhed - verdenspremieren på det mest energieffektive vinkøleskab, Pevino Imperial Eco. Vi afholdte en eksklusiv lancering på Børsen, hvor direktør for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, delte indsigt om innovation og bæredygtighed. Vi hævede glassene i anerkendelse af denne verdensnyhed, der markerer vores engagement i at levere innovative produkter, med omtanke for miljøet.


En sidste tak skal lyde i retning af dig, kære læser, for at have fulgt med i løbet af året. Tak for alle besøg, hjertevarmende hilsner og engagerende kommentarer, både online og offline. Jeres støtte er drivkraften bag vores succes, og vi værdsætter hvert øjeblik.


Glæd dig til næste år, hvor spændende nyheder, nye og innovative produkter allerede er under udvikling. Vi ser frem til at dele flere øjeblikke og skabe nye minder sammen i det kommende år.


Rigtig godt nytår! Husk den uundværlige og festlige nytårssabel til din champagne og pas på hinanden. Godt nytår!


Vinøse hilsner fra Jakob Dau, CEO hos Wineandbarrels. 
 

 

Midt på året introducerede vi vores nye og eksklusive skud på stammen: Crucave. Crucave er et specialistteam af indretningsarkitekter og håndværkere, der har specialiseret sig i at levere skræddersyede high end totalløsninger af vinkældre og vinrum overalt i Europa. Dette i en kvalitet fra den absolut øverste hylde. Når funktionalitet og æstetik skal gå op i en højere enhed med vinens væren in mente, så er Crucave vejen frem.

 

Efteråret bød på vores populære og tilbagevendende lagersalg i Hillerød, som tiltrækker et stort antal kunder fra det meste af landet. Lagersalget er en vigtig begivenhed i Wineandbarrels, da hele virksomheden samarbejder om at stable dette event på benene og knokler hårdt for at få logistikken til at gå op. En stor tak, ikke bare til jer der kom og besøgte os, men også til Wineandbarrels ansatte, der går den ekstra mil for at etablere den perfekte dag for kunderne. Det gør Wineandbarrels ansatte i øvrigt ikke kun til lagersalget men hver eneste dag samtidig med, at alle hele tiden har fokus på trivslen. Hele holdet har et blik på hinanden til dagligt, i vores trivselsudvalg, til vores fester og andre sociale stunder gennem året. Gode relationer løfter i den grad trivslen, og det glæder vi os over hver dag.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør