Vi åbner showroom i Fredericia

Oprettet d.

Vi åbner showroom i Fredericia

 

Godt nyt til alle vinelskere i Jylland og på Fyn!

Fredag den 1. april slår vi dørene op til vores spritnye 600m2 showroom i Fredericia - og der er vilde køtilbud til de morgenfriske!

 

Vores største showroom til dato

Det nye showroom er vores største til dato, og Showroom Manager Sofie Møller, der også er uddannet sommelier, er ikke i tvivl om, at Fredericia er den helt rigtige location:

 

”Det bliver noget helt særligt at kunne invitere alle vininteresserede indenfor i vores nye Fredericia showroom. For os giver det super god mening at åbne vores største showroom til dato lige midt i Trekantområdet, og vi glæder os til endelig at kunne dele vores passion for vin og vinudstyr med vores kunder fra hele Jylland og Fyn. I åbningsweekenden d. 1-2/4 har vi en masse åbningstilbud på alt lige fra lækre vinkøleskabe til vinreoler, og så byder vi naturligvis også på et glas bobler.”  

 

I det nye showroom kommer du til at kunne opleve alt det bedste fra vores store sortiment af lækkert udstyr til vinelskeren, og vi står klar til at guide dig frem til det helt rigtige køb, ligegyldigt om du er på udkig efter et eksklusivt vinkøleskab, nogle flotte vinreoler eller bare en ny proptrækker.

Showroom Manager Sofie Møller og Key Account Manager Jacob Neumann.

Mere end bare et showroom

Vores nye showroom i Fredericia skal ikke bare være med til at give vores kunder en bedre vinoplevelse, der bliver også plads til spændende vinevents og -arrangementer, som f.eks. smagninger, produktdemoer og foredrag. Herudover får vinbutikker og vinimportører mulighed for at leje sig ind og holde deres egne arrangementer, i inspirerende omgivelser.

 

 

Kom til åbningsweekend i det nye Wineandbarrels showroom på Vejlevej 60 i Fredericia fredag den 1. april fra kl. 07-18 og lørdag den 2. april fra kl. 10-16.

Der er gode åbningstilbud begge dage, og helt ekstraordinære køtilbud til de morgenfriske fra kl. 07 fredag morgen.

Op til åbningen kan du også følge med på vores Facebook-event, som vi løbende opdaterer med seneste nyt om alle de vilde åbningstilbud! 

 

 

Hør Sofie og Jacob fortælle om det nye showroom i Fredericia

 

 

 

Se det nye showroom i fugleperspektiv

 

Åbningstilbud (opdateres løbende. Gælder d. 1. og 2. april 2022. Se betingelser nedenfor):

 

 

 

OBS: Tilbud ved fysisk fremmøde gælder kun i vores nye showroom på Vejlevej 60 i Fredericia, og kun d. 1 og 2. april 2022. STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL. Gælder kun så længe lager haves.

 

Find vej til vores showroom

 

 

 

 

 

 

 

Hvor

Wineandbarrels, Vejlevej 60, 7000 Fredericia
Find os på Google Maps

 

 

Hvornår

 Åbningsweekend finder sted fredag den 1. april fra kl. 07-18 og igen lørdag den 2. april kl. 10-16. Normale åbningstider herefter er mandag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-14. Søndage er lukket.

 


Kommentar(er) 2

  • Sara Borulf
    Sara Borulf

    Bor i Sverige

    Svar

    • Michelle
      Michelle

      som kommentar til af Sara Borulf

      Hej Sara Vi har også et showroom i Sverige. Det ligger på Hammarby Allé 146, 120 66 Stockholm. Showroomets åbningstider er: Mandag - fredag fra: 10.00 til 17.00 Lørdag fra: 10.00 til 13.00 Vi håber at du kigger forbi :-)

      Svar

Skriv din kommentar

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne op til 3 produkter
Sammenlign
MAX 3 enheder
Antal flaskerAntal flasker
FlasketypeFlasketype
KølezonerKølezoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlaceringPlacering
Støjniveau (dB)Støjniveau (dB)
Antal hylderAntal hylder
HøjdeHøjde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør